İş Güvenliği Kalite Güven

Business Coaching

Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan SOEN yenilikçi, üretken yönetim ve personeli ile birlikte 2020 yılından itibaren Türkiye’de Mekanik Tesisat Sistemleri sektöründe Proje-Taahhüt uygulama alanında faaliyet göstermektedir.
SOEN Proje, uygulama, Test ve devreye alma safhalarını deneyimli mühendislerimizle yürütülen işlerimizde, çalışan ekiplerimiz, konusunda bilgili formen ve ustalardan oluşmaktadır.
Her iş kalemi, önce proje tasarımı ile başlayıp, çizilen shop drawing lerin onayını takiben sahaya uygulamaya aktarılmakta, uygulama sonuçları sahada mühendis kontrolünden geçmekte, onaydan sonra test işlemlerine geçilmekte ve kabulünden sonra hak ediş, ataşman hazırlanmaktadır. Yapılan işler her aşamada proje doğrultusunda ve proje verilerine göre uygulanmakta olup, iş bitiminde hazırlanan as-built projeler işverene teslim edilmektedir. Kurulan sistemde ki cihazlarının işletmeye alınması yetkili uzman servisler tarafından yapılmaktadır. Kuruluşundan bu yana, müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı, kaliteli ve yerinden hizmet anlayışıyla uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteren SOEN olarak projelerinizde hizmetinizdeyiz.